fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Ce spune Poliția Prahova despre incidentul în care au fost implicați directorii SGU Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Seara trecută a avut loc un accident pe Centura de Vest a Ploieștiului, în care o mașină în care se aflau un angajat al Primăriei Ploiești și soția acestuia, angajată în cadrul Societății de Gospodărire Urbană (SGU), a fost acroșată de a mașină a Armatei. Detalii despre accident puteți citi aici!

Ulterior, la postul de poliție din Bărcănești s-au prezentat și directorii Societății de Gospodărire Urbană, Donald Constantin și Mihai Păun. În timp că Păun a fost chemat de polițiști pentru a semna procesul verbal, fiind martor al măsurătorilor care s-au făcut la fața locului, Constantin a venit pentru a se interesa de starea victimei, angajata sa, și pentru a vedea dacă are cu ce să ajute, numai că polițiștii nu ar fi avut un comportament tocmai corespunzător. Potrivit celor doi directori, agenții de poliție le-ar fi adresat amenințări cu privire la faptul că incidentul a fost mediatizat, dar i-au și dat afară, pe unul dintre ei împingându-l.

- Reclamă -

Citește și: Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, împins de polițiștii de la Bărcănești

Martor al accidentului de pe Centura Ploieștiului, intimidat de polițiștii de la Biroul din Bărcănești

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere Poliției Prahova cu privire la comportamentul polițiștilor din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene (BDNE), cu sediul în localitatea Bărcănești.

- Reclamă -

Potrivit reprezentanților IJP Prahova, cei doi directori au fost ieri seară la sediul poliției din Bărcănești pentru a se interesa de starea angajatului implicat în accident și pentru a semna procesul verbal, însă au fost rugați să plece pentru a nu participa la audieri. Totodată, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu, susține că directorii SGU Ploiești ar putea formula o plângere împotriva polițiștilor, în caz că se simt nedreptățiți, urmând a se efectua cercetări.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...