Donald Constantin, vicepreședintele PSD Ploiești a anunțat în această seară că demisionează atât din funcția de conducere de la Organizația Municipală Ploiești, cât și din partid, fiind nemulțumit de listele propuse pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în luna decembrie a acestui an.

Citește aici declarația lui Donald Constantin

După anunțul acesta, Cristian Ganea, președintele PSD Ploiești, a declarat că a încercat să îl facă pe Donald Constantin să se răzgândească: „Am încercat să-l fac să se răzgândească să nu-și dea demisia și să-l conving să rămână în echipa PSD Ploiești însă nu am reușit. Este o mare pierdere pentru noi. Acesta este nemulțumit că în momentul în care a fost validată lista cu propuneri pentru parlamentare, nu s-a ţinut cont de dorinţa membrilor PSD Ploiești. Alături de el sunt foarte mulți membri nemulțumiți”, a declarat Cristian Ganea pentru ziarul Incomod.

Totodată, Cristian Ganea a declarat că mâine va avea o discuție despre plecarea lui Donald Constantin și cu Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here