Marius Fenichiu, fost candidat la Primăria Ploiești, l-a atacat dur pe primarul Adrian Dobre, spunând despre acesta că “se crede vătaf pe moșie”, ca urmare a faptului că edilul și-a numit consilieri personali care să verifice activitatea instituțiilor și societăților aflate în subordinea municipalității. Fenichiu spune că acțiunea aceasta este un “circ” și că respectivii consilieri, amintindu-l aici pe Dan Ioniță, cel care verifică activitatea SGU, își depășesc atribuțiile.

Vezi aici declarația lui Marius Fenichiu!

Contactat de reporterii ziarului Incomod, primarul Adrian Dobre a oferit un punct de vedere prin care i-a răspuns lui Marius Fenichiu la acuzațiile pe care acesta i le-a adus.

“Consilierii nu conduc instituțiile respective, le-am dat dispoziție să controleze modul în care în acele societăți se desfășoară activitatea, raportat la comenzile pe care le au, raportat la lucrurile pe care le fac. Dacă este un circ politic, îl invit pe domnul Fenichiu să facă o plimbare cu mine pe zonele de spații publice verzi să vedem cum stăm și să analizăm dacă cei 9 milioane de lei cheltuiți de la începutul anului și până acum, în opinia dânsului se reflectă în activitatea pe care o au cei de la SGU, de exemplu.”, a declarat primarul Adrian Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here