O bătaie între mai mulți tineri a avut loc aseară în jurul orei 21.00, în cartierul Malu Roșu pe strada Râșnovenilor. Se pare că băieții s-au luat la ceartă pe fondul unor conflicte mai vechi, după care s-a transformat totul într-o bătaie generală, un minor fiind înjunghiat în spate și transportat la spital.

Mai multe detalii AICI.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Reporterii noștri au stat de vorbă cu unul dintre tineri, martor la incident, care ne-a povestit cum s-a întâmplat totul, dar și cum a reușit să scape cu câteva răni ușoare în urma bătăii generale.

”Eram în parc în Malu Roșu lângă biserica de lemn cu iubita mea și cu mai mulți prieteni, în jurul orei 21.00. În parc mai era încă un grup format din vreo 10 persoane, dar noi ne-am văzut de treaba noastră, am stat liniștiți. La un moment dat au venit trei băieți care erau certați cu un vecin de-al meu și atunci au pornit discuțiile. În scurt timp au venit și ceilalți 10 băieți care se cunoșteau cu aceștia din urmă care s-au luat de noi. Am înțeles că sunt veri, ceva de genul. Erau puși pe scandal și ne-au propus să ne batem, după care au început să dea cu pumnul într-un băiat și a pornit bătaia generală. În momentul incidentului, eu am încercat să mă apăr cât am putut pentru că dădeau toți cu pumnii și cu picioarele, nu mai țineau cont unii de ceilalți. Nu prea am reușit să fiu atent la prietenii mei, m-am apărat pe mine și, din fericire, am scăpat cu niște zgârieturi. Din câte am înțeles scandalagiul are o problemă mai veche cu prietenul meu, o ceartă între familii. După bătaie, au ajuns și polițiștii.”, a declarat un martor sub protecția anonimatului, pentru reporterii ziarului Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here