fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Ce surprize a pregătit Cora Ploieşti pentru clienţii săi (P)

Citește Și

- Reclamă -

Cora Ploiești a pregătit weekendul acesta mai multe surprize pentru clienții săi! În primul rând, răsfățate vor fi clientele hipermarketului, care vor avea parte de ședințe de machiaj gratuit, susținute de un make-up artist L’oreal. Şedinţele vor avea loc în perioada 26-28 februarie și 4-6 martie, astfel: vinerea, de la 12.00 la 18.00, iar sâmbăta și duminica de la 11.00 la 17.00. Evenimentul are loc în fața raionului de cosmetice de la Cora Ploiești.

Iar surprizele nu se opresc aici. Gama pachetelor de cosmetice și de parfumerie, precum și vopseaua de păr, va fi redusă cu 25% în tichet Cora.

- Reclamă -

Și copiii vor avea parte de surprize la Cora – vor fi organizate ateliere de creație mărțișoare, iar prăjiturile de casă vor putea fi cumpărate cu 20% reducere în cadrul unui târg.

Totodată, veți putea vizita și târgul de grădinărit, de unde puteți achiziționa ghivece și pământ pentru flori cu 20% reducere în tichet Cora.

 Atelier Creatie Martisoare 900x1200 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut