Compania a înregistrat în 2017 un profit de 2,4 ori mai mare decât în anul 2016!

Cea mai bine vândută aplicaţie din anul 2017 a încasat peste 500 de milioane de dolari! Pentru prima oară, Netflix s-a clasat pe primul loc anul trecut în topul aplicaţiilor în funcţie de încasările realizate. Compania de analiză a pieţei aplicaţiilor pentru dispozitive mobile Sensor Tower a dat publicităţii topul aplicaţiilor pentru anul trecut pe baza veniturilor obţinute.

Citește și Clămparu “Cap de Porc” a primit încă o lovitură din partea autorităților

Topul nu include şi jocurile mobile. Astfel, excluzând jocurile şi fără să reprezinte o foarte mare surpriză, Netflix este aplicaţia care a beneficiat în 2017 de cele mai mari încasări. 510 milioane de dolari au fost obţinuţi de Netflix prin intermediul aplicaţiilor sale mobile, de 2,4 ori mai mult decât în 2016.

Aplicaţia Netflix a fost cea mai vândută din anul 2017!

Această constatare vine pe fondul creşterii masive a numărului de abonaţi, în special din afara Statelor Unite. Conform cifrelor oficiale pentru Q3 2017, din cei 5,3 milioane de abonaţi noi, 4,45 milioane provin din alte pieţe decât Statele Unite.

Citește și Un bărbat a fost găsit spânzurat

Cele două informaţii corelate arată că aplicaţia mobilă este folosită de foarte mulţi oameni pentru a se abona la Netflix. Netflix ocupă primul loc per ansamblu şi pe iOS, dar doar locul 6 pe Android. Asta ar putea însemna că aplicaţia performează mai bine pe platforma celor de la Apple. La numărul de instalării, Facebook domină copios topul, primele trei locuri fiind ocupate, în ordine, de WhatsApp, Messenger şi Facebook.

sursa: fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here