Ședință de Consiliu Local cu scântei! În urma votării bugetului pentru 2016, s-a constatat faptul că majoritatea instituțiilor subordonate Primăriei Ploiești au fonduri alocate pentru cheltuieli doar până în luna iunie și pentru plata salariilor până la sfârșitul anului. Directorii instituțiilor sunt nevoiți să împartă pentru moment bugetul alocat, iar în caz că împrumutul pus în discuție de administrația locală va fi aprobat, se va face rectificare bugetară și se vor împărți banii necesari.

Dezbaterile au început cu Poliția Locală Ploiești, consilierul local Gheorghe Sârbu insistând ca banii disponibili să fie împărțiți încă de pe acum pentru cele 12 luni ale anului. Degeaba au încercat ceilalți consilieri să îi explice că acest lucru este imposibil, fie și prin prisma faptului că nu poți impune ca în fiecare lună să ai același buget pentru combustibil.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Discuțiile s-au încins când a venit vorba de bugetul Casei de Cultură a Ploieștiului. În ciuda faptului că sumele alocate acestei direcții sunt extrem de mici, același Gheorghe Sârbu a atacat-o pe directoarea Luminița Avram, spunându-i că a fost pusă în funcție de fostul primar, Iulian Bădescu. Avram l-a contrazis rapid și i-a amintit că a fost numită în funcție în urma unui concurs și a ținut să specifice și faptul că anul trecut a atras o sponsorizare de 20.000 de euro.

Probleme s-au ridicat și în cazul Parcului Memorial ”Constantin Stere”, întrucât, dacă nu va fi obținută linia de credit, administrația parcului va rămâne fără bani pentru hrana animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here