Cei doi pacienți bolnavi de COVID-19, transferați de la Brașov la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienți, o femeie de 34 de ani, a suferit un stop cardio-respirator.

“În urma discuției cu medicul de gardă din Terapie Intensivă, vă informăm că, la ora 15.00, starea celor doi pacienți transferați de la Brașov, Covid-19 pozitivi, este în continuare gravă. Pacienta de 34 de ani a suferit un stop cardio-respirator în jurul orei 10.00, care s-a resuscitat în aproximativ 10 minute. Este pe suport ventilator și suport inotrop, se ventilează cu dificultate, menținându-se cu saturația în oxigen în jur de 92%.

Pacientul în vârstă de 64 de ani în acest moment desfășoară ședința de dializă, el fiind un pacient diabetic, cu insuficiență renală cronică, în program de hemodializă, cu trei ședințe pe săptămână. Este în continuare pe suport ventilator, cu saturații în oxigen relativ bune.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, dr. Violeta Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here