Patru bărbați au bătut un angajat al unei case de pariuri joi seară, 16 septembrie, pe strada Gheorghe Lazăr din centrul Ploieștiului. Unul dintre agresori ar fi venit să-i ceară socoteală victimei, acuzând că are o relație cu iubita lui, acesta fiind motivul pentru care cei patru l-ar fi bătut pe bărbat pe stradă, în văzul trecătorilor.

Vezi aici imagini video din timpul agresiunii!

Agresorii au fugit înainte ca poliția să ajungă la fața locului și au fost căutați în cursul zilei de vineri, 17 septembrie. În urmă cu puțin timp Poliția Prahova a anunțat că cei patru agresori au fost găsiți și duși la audieri, trei dintre aceștia fiind plasați în Arestul Poliției, fiind reținuți pentru 24 de ore.

“Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au reușit identificarea și conducerea la sediul unității, a celor patru bărbați, posibili autori ai infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Față de trei dintre aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru luarea unei alte măsuri preventive.”, a anunțat Poliția Prahova.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here