toti trei

toti treiProcurorii DNA au început azi audierile într-un nou dosar spectaculos, în care sunt vizaţi şefi din DIICOT, BCCO Ploieşti, de la Fisc şi nu numai. În acest dosar se înregistrează şi o premieră.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA nu au colaborat cu SRI în acest caz. În schimb, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă, celebrul “Doi şi-un sfert”, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne. Suspecţii din dosar au fost supravegheaţi şi inregistraţi audio-video, atât pentru convorbiri telefonice, cât şi în mediul ambiental.

Reamintim că, în această dimineață, trei ofițeri M.A.I. au fost aduși la Direcția Națională Anticorupție Ploiești, pentru audieri. Este vorba de Emanuel Saghel, șef birou Combatere Spălare a Banilor din cadrul BCCO Prahova (Brigada Combatere a Criminalității Organizate), Adrian Rădulescu, adjunctul inspectorului șef al IJP Prahova și Constantin Ispas, șeful Direcției Generale Anticorupție. Toți sunt audiați pentru posibile fapte de corupție, săvârșite în timp ce și-au exercitat funcțiile în cadrul M.A.I.. Vezi aici galerie foto cu aducerea celor trei.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here