sedinta cl

sedinta clCa de fiecare dată, nu au lipsit momentele de comedie de la ședința de Consiliu Local Ploiești. Pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre pentru desemnarea unei comisii pentru renegocierea contractului cu Apa Nova. În sală erau 11 consilieri de la PSD și 10 de la PNL. Putere versus opoziție.

Înainte de votarea acetui punct de pe ordinea de zi, consilierul PNL Gheorghe Sârbu a anunțat că s-a hotărât ca cei de la PNL să e abțină la vot. A fost corectat prin intervenția lui Ionuț Ionescu, care a declarat că el nu participă la vot. Gheorghe Sârbu s-a trezit și a sschimbat abținerea de la vot cu neparticiparea. Președintele de ședință a cerut confirmarea de la Sârbu că toți consilierii PNL sunt de acord cu asta. Gheorghe Sârbu a spus un da hotărât, moment în care s-a luat… pauză. Nu de publicitate, ci de consultări.

La întoarcerea din pauză, același consilier Sârbu a reafirmat poziția liberalilor de a nu participa la vot. S-a vottat și… surpriză: consilierul PNL Paul Palaș a votat. Pentru. Deeci 11 consilieri de la putere cu un consilier opoziție egal 12. La numărătoare au ieșit 13 voturi. A se urmări clipul video.

12 sau 13 cert este că nicio ședință de Consiliu Local nu e plictisitoare. Și din când în când câte un consilier părăsește linia partidului și merge pe drumul lui. C-așa-i în politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here