În urmă cu câțiva ani, telefonul mobil servea doar pentru a efectua apeluri și a trimite SMS-uri. Sigur, puteai să joci și câteva jocuri, cum ar fi Snake sau Tetris, dar dacă voiai să ai parte cu adevărat de distracție, atunci aveai nevoie de echipament special pentru gaming, cum ar fi PlayStation, SNES sau un PC. Pe de altă parte, dacă voiai să joci jocuri de noroc, trebuia să mergi la un cazino terestru, aceasta fiind singura variantă la acel moment.

Toate acestea s-au schimbat. De la începutul anilor 2010, smartphone-urile au ajuns să ne domine viețile. Le folosim pentru orice și chiar și pentru gaming și gambling, pentru a face bani din grupuri pe facebook, deoarece au preluat multe funcții atât de la consolele de jocuri, cât și de la calculatoare. În timp ce primele sloturi au fost concepute pentru a fi jucate direct din browser, majoritatea sloturilor din zilele noastre sunt concepute special pentru telefonul mobil. Acestea dispun de un design adaptabil, folosind HTML5, ceea ce înseamnă că arătă excelent pe PC, laptop, smartphone și tabletă. Care sunt cele mai potrivite sloturi pe care le poți juca pe telefonul mobil? Vom vedea în continuare!

 1. Starburst

Starburst este probabil cel mai popular joc de păcănele din lume. Îl poți găsi în aproape toate cazinourile online. Jocul are simboluri colorate și abstracte, precum stelele și diamantele. Grafica excelentă, împreună cu o coloană sonoră electronică liniștitoare, fac din acest joc o experiență relaxantă. Premiile sunt mai mici, dar tind să vină mai frecvent, ceea ce face ca acest joc să fie ideal atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați. La fel ca și celelalte sloturi pe care le vom enumera aici, jocul este conceput pentru telefonul mobil.

2. Gates of Olympus

Gates of Olympus a fost lansat de Playtech în 2006 și este conceput în formatul video slot cu 5 role. Dispune de două moduri de joc diferite în care jucătorii pot alege să joace. Primul mod se numește modul clasic, în care ai o linie de plată obișnuită și există cinci linii de joc fixe. Al doilea mod al jocului, numit modul cu 10 linii de plată, are un gameplay mai interesant, în care fiecare linie are zece simboluri, iar numărul total de combinații posibile devine mult mai mare.

3. Sweet Bonanza

Jocul ca la aparate Sweet Bonanza este un joc ca la aparate cu 5 role și 243 de moduri de câștig, cu un mod clasic și un mod cu 10 linii de plată, care oferă 3 tipuri diferite de rotiri gratuite. Modul clasic are cinci linii de joc fixe, iar modul cu 10 linii de plată are zece simboluri pe linie, pentru un total de 100 de combinații posibile. Free Spins pot fi redeclanșate în acest joc și, în plus, este disponibilă și o funcție gamble. Jucătorul selectează o carte din până la șase cărți care se află cu fața în jos sau jucătorii pot decide să se retragă și să își ia câștigurile fără să mai ghicească nicio carte. Pariul maxim la jocul de păcănele Sweet Bonanza este de 250 de lire sterline, iar fiecare rotire costă 0,10 lire monede.

4. Mega Moolah

Mega Moolah este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Acest joc te duce în savană, unde vei găsi girafe și lei periculoși, care s-ar putea să îți arate calea spre comorile ascunse. Jocul poate părea un pic mai vechi în comparație cu altele din această listă. A fost lansat în noiembrie 2006 de către Microgaming, dar până în prezent, este încă unul dintre cele mai faimoase dintre toate sloturile progresive. Acest lucru se datorează faptului că gameplay-ul este excelent, iar tu încă poți câștiga jackpotul progresiv. Ultimul câștig major a fost de 2.429.426,16 £ pe 30 decembrie 2019. Cel mai mare câștig din toate timpurile a fost de 13,2 milioane de lire sterline; acesta a fost câștigat în octombrie 2015 de un soldat, Jon Heywood, din Marea Britanie. În prezent, jackpotul se ridică la peste 10.000.000 de lire sterline.

5. Gonzo’s Quest

Deși poate fi greu să alegi un număr unu, credem că Gonzo’s Quest ar putea avea ce-i trebuie. Acest joc îl prezintă pe eroul nostru Gonzo, un conchistador în căutarea unui oraș pierdut cu aur în ruinele incașe din Peru. Își va găsi el comoara legendară sau va fi acoperit de bolovani și își va pierde drumul? Acest joc are o grafică 3D și probabil că vă va distra ore întregi. Puteți câștiga atât premii mici, cât și premii medii.

6. Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk este un alt slot ultra-popular de la NetEnt. Slotul arată foarte bine pe smartphone, tabletă sau iPad. Combinația dintre grafica excelentă, un protagonist simpatic și ușor de înțeles, o temă de basm și șansa de a câștiga un premiu de șase cifre pe rotire au făcut din el un adevărat câștigător!

7. Thunderstruck 2

Un alt slot clasic de la Microgaming, acest joc aduce lumea lui Odin și Thor direct la îndemâna ta. Thunderstruck ll are 6 caracteristici bonus distincte și 243 de moduri de câștig! De exemplu, fulgerul lui Thor îți oferă până la 25 de rotiri gratuite, în timp ce Loki și Odin îți oferă multiplicatori pentru a-ți mări câștigurile. Jocul arată foarte bine și este prezentat în sute de cazinouri online din întreaga lume.

Concluzie

După cum ai putut vedea, opțiunile de joc direct de pe telefonul mobil sunt multiple. Evoluția tehnologiei a adus cazinoul mai aproape de noi, iar acum avem posibilitatea de a paria în orice moment al zilei, oriunde ne-am afla. Nu uita să alegi întotdeauna un cazino licențiat și să pariezi doar banii banii pe care îți permiți să îi pierzi. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here