Lumea în care trăim este plină de lucruri pozitive, povești frumoase, sfârșituri romantice și surprize sau momente care ne fac inima să tresară de fericire. Dar printre toate aceste elemente frumoase, trebuie mereu să fim pregătiți și pentru acea categorie de vești sau momente când răbdarea ne este pusă la încercare. Aceste momente pot fi de natură familială, financiară sau chiar unele momente în care ghinionul ne lovește mai mult decât am merita. Dar de cele mai multe ori, deciziile noastre sunt cele care ne poartă ghinion, iar majoritatea lucrurilor negative nu sunt mereu prevăzute.

 

Astăzi vom discuta și noi despre câteva înșelăciuni din industria de gambling care te-ar putea afecta fără niciun motiv și cu siguranță trebuie să știi cum să te ferești de ele. Să începem!

Furt de identitate

Cu siguranță este cea mai comună formă de înșelăciune care poate avea loc în contextul cazinourilor online, dar și pe întreg internetul ți în platformele care îți vor cere să te înregistrezi folosind date personale. Pentru a juca 40 Lucky King slot la orice cazino din mediul online, va trebui să îți creezi un cont, iar pentru înregistrarea acelui cont, un jucător nu trebuie să facă altceva decât să ofere o cantitate destul de mare de date personale care apoi sunt validate de echipa cazinoului și după un timp relativ scurt, jucătorul va putea să se folosească de acest cont pentru a beneficia de toate serviciile oferite de cazino. Totul funcționează excelent până în momentul în care acele date personale sunt în pericol.

Dar ce fel de pericol ar putea afecta un set de date personale? Din nefericire, pentru această întrebare există foarte multe răspunsuri, dar toate au un numitor comun, iar acesta este că datele personale pot fi furate și folosite în foarte multe scopuri, toate fiind împotriva jucătorului. Datele personale sunt sub grija cazinoului pentru că așa spune legea, dar atacatorii sau cei care intenționează să pună mâna pe aceste date personale, vor apela la tot felul de metode pentru a sparge bazele de date cu aceste informații. Furtul de identitate este cel mai comun lucru negativ care se poate întâmpla unui jucător de la cazino.

Dar există și câteva metode pe care le poți face pentru a preveni cât mai bine și eficient acest lucru pentru a se întâmpla. Primul și cel mai important lucru pe care îl poți face este să îți alegi cu foarte mare grijă cazinourile online unde te înregistrezi. Alege mereu platforme sigure, licențiate și unde știi cu siguranță că sunt îndeplinite cele mai severe condiții în materie de siguranță și GDPR.

Viruși

În trecut, un virus de calculator nu putea face prea multe pentru atacatori și mai mult era o bătaie de cap pentru victimă pentru că ar fi provocat daune, ar fi încetinit performanțele calculatorului sau a device-ului și ar fi obligat victima să ia măsuri de reparație sau mentenanță pentru elementele software. Rareori, chiar și elementele hardware aveau de suferit în urma unei infecții cu viruși a computerelor. În prezent, virușii sunt un element mult mai periculos, iar tentativele de furt de informații sunt în continuare un combustibil foarte motivant pentru atacatorii care apelează la aceste metode. Phishingul este un fenomen care a crescut enorm de mult în ultimii 3 ani datorită acestei schimbări bruște de work from home.

Foarte mulți utilizatori noi au fost obligați să experimenteze munca de acasă și prin urmare au devenit vulnerabili într-un mediu pe care nu îl cunoșteau foarte bine. Furturile de date prin viruși și tentative de phishing funcționează foarte bine mai ales în cazul utilizatorilor care nu sunt experimentați. Un virus contactat prin anumite metode ar putea să înregistreze absolut tot ceea ce scrii la tastatură, să culeagă informații despre comportamentul tău și să folosească aceste date pentru a-ți folosi identitatea, pentru a-ți fura bani și resurse financiare sau investiții și date bancare.

Abuz de bonusuri

Nu este un secret faptul că majoritatea cazinourilor de succes folosesc această strategie a bonusurilor pentru a atrage jucători. Cu toate acestea, nu uita că un cazino nu ar putea supraviețui dacă ar oferi bonusuri foarte avantajoase pentru un număr foarte mare de jucători. Nu ai putea să faci niciodată profit dacă oferi 100 RON gratuit către 15.000 de jucători, de mai multe ori pe an.

Deci dacă un cazino oferă bonusuri și oferte foarte frecvent, ar trebui ca acest lucru să îți pună cel puțin câteva semne de întrebare. Recomandarea noastră ar fi să citești cu atenție instrucțiunile și regulamentul pentru acele bonusuri și promoții deoarece este foarte posibil ca unele dintre ele să nu fie chiar atât de simplu de revendicat. Prin urmare, cazinourile pot profita de bonusuri false pentru a strânge jucători.

Concluzie

Cazinourile nu te vor înșela într-un mod foarte ostentativ, dar o vor face în limita legii și doar pentru a profita. Cu toate acestea, dacă te afli într-un cazino sigur și care se respectă, principala ta problemă ar trebui să fie furtul de informație și virușii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here