incomod

incomodZiarul Incomod vă prezintă cele mai importante evenimente de săptămâna aceasta, pe care le puteți reciti accesând link-urile de mai jos. Știrile sunt reluate în ordine cronologică, începând cu data de 3 august.

Luni, surse din Poliție au declarat că  în ciuda faptului că stâlpii din mijlocul intersecției din zona BCR au fost înlăturați, cercetarea penală în acest caz continuă.

Cercetările în cadrul dosarului Petrotel-Lukoil au fost finalizate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, iar reprezentanții rafinăriei au fost trimiși în judecată.

Încă o dată, cu „pumnul în gura presei”. Biroul de Presă al Poliției Prahova îngreunează anchetele ziarului Incomod.

Marți, Cristinel Toader, fostul director al Poliției Locale Ploiești, a fost adus la DNA, procurorii anticorupție având indicii că acesta se face vinovat de șantaj și de incompatibilitate în funcție. După aproximativ 4 ore și jumătate de audieri, Toader a fost dus în arestul de la Câmpina, procurorii dând dispoziție să fie reținut pentru 24 de ore.

Miercuri, polițiștii de la Brigada Combatere a Criminalității organizate au efectuat 20 de percheziții domiciliare, într-un dosar care viza traficanți de droguri de risc din Ploiești. 100 de persoane au fost duse la audieri.

Tribunalul Prahova a dispus arest la domiciliu în cazul lui Cristinel Toader. Decizia nu a fost, însă, una definitivă.

Un document intrat în posesia reporterilor ziarului Incomod aruncă în aer administrația ploieșteană. Lucrările la linia de tramvai 102 au fost oprite, existând suspiciuni de fraudă în ceea ce privește modul în care au fost cheltuiți banii europeni.

Joi, Florian Ioniță, fost lider al sindicatului polițiștilor, s-a rezolvat împotriva modului în care IJP Prahova tratează cazurile de ultraj, acestea fiind adesea încadrate drept „accidente de muncă”.

Marian Brotoiu, cunoscut drept „Piciu”, unul din cei mai agresivi interlopi din Câmpina, a provocat din nou un scandal, deși a fost recent eliberat condiționat din închisoare.

Cristinel Toader a fost reclamat de mai mulți subalterni din Poliția Locală Ploiești. Lista completă cu numele și funcțiile acestora poate fi citită aici!

Vineri, o angajată a FC Petrolul a fost lovită de concubina finanțatorului Daniel Capră și amenințată să nu spună nimic poliției. Deși victima a depus reclamație, Biroul de Presă al IJP Prahova, ca de obicei, a ales să nu comenteze cazul.

O minoră din Prahova a fost violată brutal de mai multe persoane, în luna octombrie. Făptașii sunt și în prezent în libertate. În loc să mediatizeze acest caz, Biroul de Presă al IJP Prahova consideră că sunt mai importante furturile de țevi și perdele.

Din cele 100 de persoane audiate miercuri în dosarul de trafic de droguri, 13 au fost reținute. Potrivit unui document, drogurile au fost cumpărate în perioada 2014-2015 de la Constantin Adrian Călin, zis „Retorik”.

Curtea de Apel a dispus contestația depusă de Direcția Națională Anticorupție, privind măsură luată împotriva lui Cristinel Toader. Fostul director al Poliției Locale Ploiești a primit 30 de zile de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here