sondaj demolare bloc 7 etaje
Foto: Republica Ploiesti
Primăria Ploiești a lansat un sondaj de opinie cu privire la propunerea de demolare a blocului “7 Etaje” din centrul Ploieștiului.

Demolarea blocului are ca scop amenajarea unei esplanade pietonale care să cuprindă cele trei mari clădiri-monument ale Ploieștiului, Catedrala, Palatul Culturii și Halele Centrale.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești lansează un sondaj de opinie: “Sunteți de acord cu demolarea blocului «7 Etaje»?”

Inițiativa are ca scop consultarea opiniei publice cu privire la amenajarea, în zonă, a unei esplanade pietonale, menită să repună în valoare cele trei monumente istorice-simbol ale Ploieștiului: Palatul Culturii, Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul” și Halele Centrale, așa cum au fost ele gândite și proiectate de celebrul arhitect Toma T. Socolescu. Prin repunerea în legătură a acestor monumente, într-un cadru arhitectural și peisagistic unic, Ploieștiul va putea fi adus, din nou, pe harta orașelor atractive din punct de vedere turistic.

Consultarea ploieștenilor este necesară având în vedere construcția bugetului pentru anul 2022. În funcție de votul majorității se vor putea aloca fonduri necesare în bugetul de investiții pe acest an pentru demararea studiului de fezabilitate.

Ploieștenii sunt invitați să-şi exprime opinia participând la acest sondaj pe pagina de Facebook a municipalității https://www.facebook.com/ploiestiprimarie sau pe site-ul www.ploiesti.ro .

Până la data de 28 ianuarie 2022 locuitorii orașului vor răspunde la întrebarea: “Sunteți de acord cu demolarea blocului «7 Etaje»?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here