O parte dintre românii care s-au întors în țară în noaptea de miercuri spre joi vor fi găzduiți într-un centru de carantină din Bușteni. Clădirea aparține Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și se află în centrul stațiunii, potrivit adevarul.ro

Localnicii spun că în această clădire sunt organizate de regulă parastase, dar și petreceri de botez sau alte evenimente private, iar condițiile de cazare sunt cel puțin decente. Imobilul se află la baza munților Bucegi, în imediata apropiere a pădurii de brazi, iar peisajul este spectaculos.

Joi, 12 martie, la Bușteni a ajuns deja primul autocar care a adus români recent întroși din țările din Europa unde coronavirusul a făcut ravagii. Autoritățile nu au oferit informații cu privire la numărul cetățenilor care vor rămâne izolați aici. Se știe doar că pentru fiecare persoană a fost rezervată o singură cameră.

În Prahova sunt în total 88 de locuri destinate românilor care trebuie să rămână izolați 14 zile. Un alt centru se află într-o localitate de lângă Ploiești.

SURSA FOTO adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here