Activitatea centrului de vaccinare din comuna prahoveană Brazi a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată din cauza lipsei de personal.

Potrivit unor surse, doi dintre asistenți se află în izolare, după ce unul a primit un test PCR pozitiv, iar cel de-al doilea este contact direct. Un al treilea angajat a demisionat, iar cei doi rămași nu pot face față singuri activității de vaccinare.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, primarul comunei Brazi, Radu Leonaș face apel către medicii care vor să se alăture echipei de la centrul de vaccinare pentru a putea fi reluată activitatea de imunizare.

”Astăzi 21.10.2021 activitatea centrului de vaccinare din Brazi este suspendată din cauza lipsei de medici urmând să anunțăm programul pentru zilele următoare până la completarea necesarului de cadre medicale. Pe această cale invităm cadrele medicale(medici) interesate să se alăture echipei medicale din centrul de vaccinare să o facă prin contactarea Primăriei Brazi”, este mesajul primarului din comuna Brazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here