vanatori

Șase prahoveni sunt vizați de o anchetă penală după ce polițiștii au descoperit că aceștia ar fi organizat mai multe partide ilegale de vânătoare. Cei șase sunt bănuiți că au împuscat mai mulți mistreți, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 3.800 euro. Polițiștii au definitivat cercetările și au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au definitivat cercetările într-un dosar penal care viza 6 prahoveni cercetați pentru uz de armă fără drept şi braconaj.
La data de 07.03.2016, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au definitivat cercetările într-un dosar penal înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept şi braconaj – ambele în formă continuată, față de șase prahoveni, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani.
În fapt, s-a reținut că persoanele în cauză ar fi participat la mai multe partide de vânătoare neautorizate desfășurate pe suprafața mai multor fonduri de vânătoare, iar, după ce ar fi căutat şi hăituit vânatul, ar fi împuşcat mai multe exemplare din specia mistreț, stabilindu-se un prejudiciu total de 3800 euro, recuperat în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here