are agitație în mediul științific. Celebrii cercetători britanici, sătui să caute ecuația perfectă la găurile din șvaițer, s-au orientat spre orașul Ploiești spre disperarea autorităților locale. O parte dintre concluzii vor fi prezentate în septembrie la Conferința Internațională a Cercetătorilor Britanici-Olo 2017. Ziarul nostru a intrat în posesia a unora dintre aceste concluzii pe care le prezentăm în premieră mai jos:

  1. Ploieștenii au dezvoltat o capacitate de a respira cât mai puțin oxigen, plămânii și metabolismul lor adaptându-se spre benzen și alte substanțe care pentru alții ar fi nocive.
  2. O parte dintre locuitorii orașului, în special cei care stau la vest dezvoltă o capacitate peste medie de a suporta condiții de caniculă specifice deșertului. Asta pentru că ei fac plimbări dese prin Parcul Municipal Vest unde, neexistând umbră, organismul se adaptează la soarele puternic și temperaturile ridicate.
  3. Iarna, locuitorii orașului rezistă foarte bine frigului. Ei își reglează temperatura corpului în mijloacele de transport neîncălzite reușind să piardă mai puțină căldură decât alți oameni.
  4. Tot transportul în comun îi ajută vara să respire în autobuze și tramvaie cât mai puțin pentru a evita sufocarea din lipsă de aer condiționat. Ei au fost asemuiți cu scufundătorii de mare adâncime.
  5. Cercetătorii au mai observat că față de alți locuitori ai altor orașe, ploieștenii au un grad ridicat de indiferență pe prea puțini deranjându-i gropile, modul cum arată centrul orașului sau modul cum conducerea Ploieștiului gestionează problemele urbei.

1 COMENTARIU

  1. […] are agitație în mediul științific. Celebrii cercetători britanici, sătui să caute ecuația perfectă la găurile din șvaițer, s-au orientat spre orașul Ploiești spre disperarea autorităților locale. O parte dintre concluzii vor fi prezentate în septembrie la Conferința Internațională a Cercetătorilor Britanici-Olo 2017. Ziarul nostru a intrat în posesia a unora citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here