Un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu cetățenie americană, a fost depistat seara trecută de către polițiștii rutieri conducând o mașină pe o stradă din Ploiești fără a deține permis de conducere internațional.

“La data de 21 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona de Vest a municipiului, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Sălii Sporturilor Olimpia către strada Căliman”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Prahova.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul, cetățean american, în vârstă de 32 de ani, nu deține permis de conducere internațional.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, au transmis reprezentanții poliției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here