În urma aparițiilor în presă în care era precizat faptul că Cezar Stoichiciu a fost trimis în judecată pentru fapte de abuz, acesta a emis un comunicat de presă în care a precizat că „judecata nu a început”. Iată mai jos comunicatul emis de acesta:

„Ca urmare a apariției în mass-media a informației eronate că am fost trimis în judecată pentru fapte de abuz în serviciu, țin să fac câteva precizări.

Judecata nu a început, dosarul aflându-se în camera preliminară a Judecătoriei Ploiești. Avocații mei au formulat în termen legal cereri și excepții în ceea ce privește legalitatea sesizării instanței, precum și verificarea legalității administrării probelor și a efectuării anchetei de către organele de urmărire penală, conform art. 342-348 Cod Procedură Penală.

Astfel, las Justiția să își urmeze cursul și am speranța că dacă cererile și excepțiile formulate de avocații mei vor fi admise, dosarul va fi respins de instanță și s-ar putea întoarce la procurori, fără ca eu să mai fiu implicat întrucât nu am săvârșit respectiva faptă. Cezar Stoichiciu, director general al Clubului Sportiv Municipal Ploiești”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here