Apelurile la 112 fără motiv pot conduce la adevărate tragedii. Oamenii din domeniu susțin primesc multe apeluri false care financiar sunt costisitoare, dar care pe de altă parte pot costa vieti.

În fiecare an, mii de români sună la 112 și cer un medic la domiciliu, deși, în realitate, nu au nevoie de ajutor medical.

Campion la glume proaste pare a fi un prahovean din zona municipiului Câmpina, care a sunat la 112 și a pretins este bolnav, pentru nu avea bani ajungă de la Câmpina la Ploiești, la discotecă. Și, de parcă nu ar fi fost suficient, individul s-a mai și lăudat pe Facebook cu ispravă sa.

”Îmi amintesc un caz, al unui tânăr din zona Câmpina, care ne-a solicitat pentru dureri abdominale. L-am luat, a mimat foarte bine o colică renală, l-am dus la Spitalul Județean, iar când am ajuns în curtea spitalului județean a fugit de nu l-a mai prins nimeni și a apărut pe Facebook el trebuia ajungă la discotecă și nu avea bani de transport, ci doar intre la discotecă și a folosit ambulanța pe post de mijloc de transport”, povestește managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae.

sursa: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here