Foto cu caracter ilustrativ

Cinci accidente rutiere au avut loc miercuri dimineață (12 octombrie), în Prahova! În jurul orei 07.00, pe DN 1B, în dreptul localității Loloiasca, două TIR-uri au fost implicate într-un eveniment rutier, unul din autocamioane lovindu-l pe celălalt în partea din spate. Nicio persoană nu a fost rănită, dar traficul rutier a fost dirijat temporar în zonă.

După aproximativ 30 de minute, pe DN 1 la Puchenii Moșneni, o femeie de 36 de ani a fost acroșată de un autoturism. Și în acea zonă traficul a fost dirijat o perioadă.

În jurul orei 08.00, la Tătărani în zona Interhome, două mașini au fost implicate într-un accident rutier, iar un pieton a fost lovit de una dintre mașini. Pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tot în jurul orei 08.00, pe DN 1, în zona Câmpina, un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. O persoană a rămas încarcerată între fiarele mașinii.

La Provița de Sus, un autoturism a lovit un parapet de beton, șoferul fiind rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here