UPDATE 

Imagini de la fața locului:

UPDATE

Șase persoane cu vârste cuprinse între 27 ani și 52 ani au fost rănite într-un accident produs în comuna Berceni, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. Victimele au fost transportate la UPU Ploiești. Totodată,  un copil a fost dus la spital cu un alt autoturism.

Potrivit IPJ Prahova, din primele date, se pare că, un conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Blejoi – Bărcănești, ar fi pătruns pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism 8+1 locuri. În  urma evenimentului rutier, 8 persoane (dintre care și un minor) au fost transportate la spital. Rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Cinci persoane au nevoie de asistență medicală de urgență după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut, luni 9 martie, pe raza comunei Berceni.

Potrovit unui comunicat al Purtătorului de Cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, dintre cei cinci răniți, unul este inconștient.

În impact au fost implicate un microbuz în care se aflau șase pasageri și un autoturism în care se aflau trei persoane, dintre care un copil. Potrivit aceleiași surse, copilul împreună cu mama sa au plecat la spital cu o altă mașină, fără să mai aștepte sosirea echipajelor de urgență. Se pare că doar copilul ar fi rănit, iar mama sa îl însoțește la spital.

Patru dintre cei șase pasageri din microbuz sunt răniți. Aceștia sunt asistați deocamdată la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here