Cinci tineri din Argeș au fost arestați preventiv, fiind acuzați că ar fi violat o fată de 17 ani, cu dizabilități. În total, șapte tineri sunt cercetați penal în dosar. Inițial, unul dintre inculpați ar fi șantajat fata cu publicarea unor fotografii, determinînd-o astfel să se întâlnească. Tânăra ar fi fost apoi dusă în două locuri unde ar fi fost violată.

Un băiat de 14 ani ar fi abordat-o pe fată și i-ar fi spus că o place și vrea o relație, convingând-o apoi să-i trimită fotografii în ipostaze indecente, scrie realitatea.net. După câteva zile, băiatul i-ar fi spus că dacă nu vine la o întâlnire va posta fotografiile pe internet. De teama, fata s-a dus să se întâlnească cu băiatul, dar ar fi fost dusă într-o locuință unde a fost amenințată și batjocorită.

Bunica fetei a anunțat poliția, după ce fata s-a întors acasă și a povestit ce a pățit. În total anchetatorii au identificat 11 bărbați care sunt cercetați în dosar, iar șapte dintre aceștia sunt acuzați că ar fi întreținut relații sexuale cu minora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here