Adrian Costache, în vârstă de 17 ani, este adolescentul care în data de 25 februarie a înjunghiat un bărbat pe stradă. Tânărul este cunoscut cu antecedente violente, acesta fiind și motivul pentru care Judecătoria Poloiești a decis încarcerarea sa.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, Adrian Costache le-a spus polițiștilor că a intrat în conflict doar pentru a-și apăra fratele mai mic, agresat la rândului lui.

Costache nu este la prima faptă de acest fel. Potrivit protalului instanțelor de judecată, adolescentul este acuzat că în martie 2018 ar mai fi lovit un bărbat.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului: – Costache Adrian, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, faptă prev. de art. 193, alin. 2 , Cod penal cu aplic. art.113 alin. 2 Cod penal (faptă din data de 28.03.2018, persoană vătămată Nicolae A. A.) și lovirea sau alte violențe, faptă prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal cu aplic. art. 113 alin.3 Cod penal (faptă din data de 25.02.2020, persoană vătămată N. B. A.), ambele cu aplicarea art. 38, al. 1 Cod Penal., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.02.2020 și până la 27.03.2020 inclusiv. În temeiul art. 230 alin. 1 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Costache Adrian. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat privind luarea faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu”, conform portalului instanețlor de judecată.

Adolescentul agresor a fost prins de către polițiști în comuna Bărcănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here