Un bărbat din Vălenii de Munte este suspectat că a profesat medicina dentară, deși nu are studii în domeniu! Este vorba despre Ciobanu Serghei, asociat al unei clinici dentare din Vălenii de Munte, despre care există suspiciuni că deși este tehnician dentar trata pacienții. Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte fac cercetări în cauză, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii.

Printr-un răspuns transmis redacției Incomod (foto-document sus), în urma unei solicitări, Colegiul Medicilor Dentiști Prahova spune că, potrivit evidențelor instituției, Ciobanu Serghei este asociat al societății Dental Medical Glas SRL, cu sediu secundar în Vălenii de Munte. Instituția mai precizează că nu au fost primite sesizări de la pacienți că acesta ar fi efectuat activități de medicină dentară.

Colegiul Medicilor Dentiști Prahova mai spune că au fost demarate verificări împreună cu DSP Prahova și dacă se confirmă că acesta a practicat nelegal medicina dentară vor fi sesizate organele judiciare, pentru că în niciun caz nu sunt tolerate astfel de practici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here