Cristian Florian A., în vârstă de 27 de ani, este principalul supect al crimei din comuna prahoveană Cosminele. Bărbatul este acuzat că și-ar fi ucis iubita, o tânără din Ploiești, atunci când a aflat că femeia a mai fost căsătorită și are și doi copii dintr-o relație anterioară.

Potrivit unor surse, Cristian Florian A. nu era cunoscut ca fiind un bărbat care să aibă probleme cu legea, era angajat la Uzina Mecanică din Plopeni și intenționa să-și înființeze o familie. Oamenii care îl cunosc spun despre el că era foarte îndrăgostit de femeia pe care a omorât-o, dar nu a putut să treacă peste faptul că aceasta l-a mințit că are un trecut amoros complicat.

Tânăra fusese căsătorită, avea doi copii, dar îi ascunsese noului său iubit acest aspect din viața ei. Când bărbatul a aflat secretul, și-a chemat partenera la Cosminele, unde a și omorât-o într-un acces de furie. Crima a avut loc într-o zonă izolată de la ieșire din Cosminele spre comuna Vărbilău. Cadavrul femeii a fost găsit într-o prăpastie, iar unele surse spun că avea urme de violență pe corp.

Cristian Florian A. a fost reținut de către polițiști în cursul zilei de duminică, 4 octombrie. Și-a recunoscut fapta, iar luni urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

O mamă a doi copii din Prahova, ucisă și aruncată în râpă de iubit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here