O directoare și patru administratore de creșe din Ploiești au fost reținute pentru 24 de ore, după percheziții organizate luni, 6 decembrie, la creșe de stat din Ploiești.

Angelica Fodor, directoarea Centrului Creșe Ploiești, și alte patru administratore de creșe au fost reținute pentru 24 de ore de procurorii ploieșteni în dosarul privind furtul din mâncarea copiilor.

Surse judiciare au precizat că directoarea centruluii este suspectată de fapte de corupție (luare de mită), iar subalternele ei, de delapidare.

În dosar mai sunt cercetate încă cel puțin 10 persoane. Față de acestea, nu au fost luate deocamdată măsuri preventive.

Surse susțin că procurorii inrtenționează ca, în cursul zilei de azi, cel puțin una dintre persoanele reținute să fie prezentante instanței cu propunere de arestare preventivă.

În timpul perchezițiilor, în cămările de acasă ale angajatelor au fost găsite cantități mari de mâncare dar și cafea și produse de igienă suspectate a fi furate din depozitul creșelor.

CITEȘTE și Percheziții la creșe din Ploiești. O directoare și mai multe angajate, reținute pentru că furau mâncarea copiilor

1 COMENTARIU

  1. Fura Primarul, fura Presedintele Consiliului Judetean, toti care au cat de cat o functie si acces la un ban … FURA! Asta-i adevarul la Ploiesti! Asteptam ca a patra putere in stat adica ceea ce se cheama PRESA- JURNALE-ZIARE sa ne informeze si de multe alte fapte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here