Pe listele PSD Prahova pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie se regăsește și Laura Moagher, membru cu vechime în partid și una dintre cele mai active femei din organizația locală.

Moagher ocupă, în prezent, funcția de director al Parcului “Constantin Stere” și vicepreședinte PSD și OFSD Prahova, iar după suspendarea din funcție a lui Rareș Enescu s-a ocupat și de secretariatul organizației județene. În vara acestui an, Moagher a coordonat campania PSD pentru alegerile locale.

Ea mai face parte din Comitetul Executiv Național al OFSD, fiind numită în funcție datorită experienței și profesionalismului dovedite în plan politic.

De profesie jurist, Laura Moagher are 36 de ani și este mamă a trei copii. A absolvit cursurile Facultății de Drept, obținând un master în “SECURITATE COMUNITARĂ ȘI TERORISM”.

Candidata PSD pentru un mandat de deputat a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate onora cu brio sarcinile funcțiilor ocupate. În mandatul său (2012-prezent), Parcul Memorial “Constantin Stere” a devenit un loc de recreere și distracție extrem de populat, weekend-urile de vară aducând zeci de mii de prahoveni în vizită la grădina Zoologică și în locurile special amenajate pentru activități sportive și de relaxare.

 

Difuzat de SC PROMEDIA ASR PRESS SRL la comanda PSD Prahova CUI M.F. 11160007

2 COMENTARII

  1. am fost colega cu Laura, o fata exceptionala, cu mult bun simt, din familie buna. In liceu era cea mai frumoasa, castiga mereu concursuri de miss.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here