fbpx
duminică, decembrie 10, 2023
spot_img

Cine este ploieșteanul ales în conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Sindicatul Național al Polițiștilor a organizat alegeri pentru noua conducere. Ploieșteanul Nicolae Cârlan va fi secretar general al sindicatului, pentru următorii cinci ani. 

În urma alegerilor, echipa care va conduce SNPPC este alcătuită din Vasile ZELCA, președinte; Mihai ZLAT și Marius IONESCU, vicepreședinți; Claudiu-STAICU, trezorier general; Nicolae CÎRLAN, secretar general.

Prima acțiune majoră a noii conduceri este organizarea protestelor privind înghețarea salarizării și în 2022.

- Reclamă -

„În perioada 16-18 decembrie a.c., au avut loc, simultan, Congresul al IV-lea al SNPPC și Congresul al III-lea al FSNPPC, activități prevăzute în Statutele juridice ale organizațiilor noastre sindicale, care se desfășoară odata la cinci ani. Au luat parte delegați ai tuturor celor 75 de Birouri teritoriale SNPPC și ai Sindicatului Polițiștilor și Personalului Contractual din cadrul Bazei de Reparații Nave Brăila – membru FSNPPC, care au votat cinci dintre cei 16 candidați pentru funcțiile de președinte, doi vicepreședinți, trezorier general și secretar general.

În urma votului, au fost aleși să conducă SNPPC/FSNPPC, pentru următorul mandat de cinci ani, următorii: Vasile ZELCA, președinte; Mihai ZLAT și Marius IONESCU, vicepreședinți; Claudiu-STAICU, trezorier general; Nicolae CÎRLAN, secretar general.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

În cadrul congreselor a fost adoptată o Rezoluție, privind organizarea unor forme de protest, în zilele următoare, în colaborare cu alte organizații sindicale din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, ca reacție la măsurile legislative luate de Guvern, prin recenta OUG nr. 130/17.12.2021, în ceea ce privește înghețarea salarizării  și în anul 2022.

Drept urmare, așa cum am precizat în Comunicatul FSNPPC din 15 decembrie, în cel mai scurt timp vom anunța calendarul acțiunilor sindicale de protest, la nivel național.

Astăzi, ne vom întâlni cu sindicate din MAI, Penitenciare și Educație, pentru  a stabili o strategie comună de acțiune”, a anunțat SNPPC/FSNPPC.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img