Un bărbat a fost găsit spânzurat în această dimineață pe un câmp, lângă mașina sa. Din primele informații, acesta a fost un cunoscut om de afaceri și politician.

Conform surselor, în urma cercetărilor efectuate s-a descoperit faptul că bărbatul găsit mort în această dimineață era Silviu Măndescu, om de afaceri și politician. Acesta era și nepotul fostului primar Neculari Onțanu.

Silviu Măndescu a fost consilier local la Sectorul 2 în 2006, iar recent a fost implicat într-un scandal cu parlamentarii AUR, spun sursele Antena3.

“Bărbatul care avea 52 de ani a fost dat dispărut încă de ieri. Apropiații săi au alertat autoritățile cu privire la faptul că nu mai știu nimic de fostul om de afaceri încă de ieri dimineață.

În această dimineață, însă, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului într-un câmp, spânzurat lângă mașină. Surse apropiate de anchetă spun că bărbatul s-ar fi sinucis și polițiștii au declarat că nu există suspiciuni cum că acesta ar fi fost victima unei crime”.

 

Mai multe informații despre acest subiect puteți citi în link-ul de mai jos:

https://www.ziarulincomod.ro/barbat-gasit-spanzurat-pe-plafonul-masinii-intr-un-camp/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here