fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Cine se face vinovat de plățile nelegale în valoare de peste un milion de euro, pe care Primăria Ploiești le-a făcut către TCE – FOTO DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

tce - Ziarul INCOMODUn raport al Curții de Conturi a scos la iveală faptul  că Primăria Ploiești a dispus plăți nelegale către societatea Transport Călători Expres în valoare de peste un milion de euro. Cum s-au făcut aceste plăți și în baza a ce servicii puteți citi aici!

Același raport indică și persoanele care se fac vinovate de aceste plăți:

- Reclamă -

“Persoanele cu atribuții în domeniul în care s-au constatat abaterile sunt:

-membrii Consiliului Local al Municipiului Ploiești care au aprobat categoriile de cetățeni care beneficiază de facilități la transportul public excedând prevederilor legale în domeniu și tarifele supraevaluate.

-secretarul U.A.T.M. Ploiești, doamna Oana Cristina Iacob, care a vizat pentru legalitate hotărârile consiliului local prin care s-au aprobat categoriile de cetățeni care beneficiază de facilități la transportul public excedând prevederilor legale în domeniu, precum și decontarea serviciilor de transport în funcție de numărul de legitimații eliberate și nu în funcție de serviciile real prestate.

- Reclamă -

-doamna Agapie Anca – administrator public – ordonatorul de credite cu delegație (Dispozițiile nr. 2.403/17.07.2012 și nr.1.186/16.03.2015) care, în conformitate cu prevederile art. 23 alin. (1) din Legea nr. 273/2006, răspunde de angajarea, lichidarea și ordonanțarea cheltuielilor în limita creditelor bugetare aprobate și a veniturilor bugetare posibil de încasat.

În răspunsul la nota de relații (anexa nr. 49), doamna Agapie Anca menționează că în calitate de ordonator de credite cu delegație a dus la îndeplinire prevederile HCL nr. 154/29,04,2013 și nr.79/12,03,2014, aspecte care nu modifică constatarea echipei de audit.”, se arată în raportul Curții de Conturi.

raport curtea de conturi - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut