fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Cine sunt cei șase angajați ai centrului de plasament „Sf. Andrei” arestați sub acuzația că băteau copiii cu handicap

Citește Și

- Reclamă -

Lucian Dumitrescu, Alexandru Dumitrescu, Alina Elena Spânu, Cristian Nicolae Bădic, Liliana Ene și Ecaterina Doru sunt cei șase angajați ai centrului de plasament din Ploiești, arestați preventiv sub acuzațiile de rele tratamente aplicate minorului.

Judecătoria Ploiești a decis, miercuri să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile pe Lucian Dumitrescu, Alexandru Dumitrescu, Alina Elena Spânu, Cristian Nicolae Bădic, Liliana Ene și Ecaterina Doru. Conform portalului instanțelor de judecată, angajații Centrului de plasament ”Sf.Nicolae” din Ploiești au avut un comportament violent cu opt dintre cei 70 de copii aflați în găzduire la acest complex. Toți copiii bătuți sunt băieți și suferă de handicap sever.

- Reclamă -

Procurorii îi acuză pe mai mulți angajați ai centrului de plasament că loveau cu brutalitate copiii cu handicap sever, folosind pumnii și picioarele. În plus, angajații centrului de plasament sunt acuzați că utilizau un limbaj trivial atunci când vorbeau cu copiii cu nevoi speciale, adresându-le expresii jignitoare și amenințări. În plus, unii dintre copii erau lăsați nesupravegheați.

Poliția Prahova a efectuat percheziții în urma cărora 15 persoane au fost duse la audieri. În urma acțiunii, 11 persoane, șapte femei și patru bărbați, au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior șase dintre acestea au fost arestate preventiv. Alte trei persoane au fost plasate sub control judiciar, iar șase sunt cercetate în stare de libertate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Ce a găsit Poliția în casa bărbatului mort după ce o bombă pe care o construia i-a explodat în faţă

Un bărbat de 44 de ani a murit în timp ce încerca să facă o bombă artizanală. Materialele folosite...