fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Cine sunt cei trei tâlhari acuzați că au legat și bătut bătrâni în timp ce le jefuiau casele

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Costinel Năstase, Ovidiu Cornel Coman și Cosmin Constantin Buruiană sunt cei trei tâlhari prinși de polițiștii din Prahova, vineri, 23 noiembrie. Bărbații sunt acuzați că au dat mai multe spargeri în locuințele unor persoane în vârstă din București, Câmpina și Valea Doftanei.

Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile printr-o sentință a Judecătoriei Câmpina.

- Reclamă -

Soluția pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Campina. În baza disp. art.224 cpp cu ref. la art.223 alin.2 cpp, art.202 alin.1, cpp, dispune arestarea preventiva pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.11.2019 şi până la data de 23.12.2019, inclusiv, a inculpatilor: 1. NĂSTASE COSTINEL pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie calificată prev. si ped. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. c, d, f din C.pen., cu aplicarea art. 77 lit. a din C.pen. , a art. 41 alin. 1 din C.pen. raportat la art. 43 alin. 1 din C.pen. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii arestului la domiciliu. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii controlului judiciar. 2. COMAN CORNEL-OVIDIU pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie calificată prev.şi ped. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. c, d , f din C.pen., cu aplicarea art. 77 lit. a din C.pen., a art. 41 alin. 1 din C.pen. raportat la art. 43 alin. 1 din C.pen. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii arestului la domiciliu. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii controlului judiciar. 3. BURUIANĂ CONSTANTIN-COSMIN pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie calificată prev. si ped. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. c, d , f din C.pen., cu aplicarea art. 77 lit. a din C.pen. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii arestului la domiciliu. Respinge ca neîntemeiata cererea de luare a masurii controlului judiciar. Dispune avansarea sumei de 1252 lei, reprezentand onorariu aparator din oficiu desemnat pentru inculpatii COMAN CORNEL-OVIDIU si BURUIANĂ CONSTANTIN-COSMIN, din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 24 noiembrie 2019.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut