Foto cu caracter ilustrativ

Fănel Cuți, Georgel Ninel Toader, Marian Gabriel Toader, Ionuț Daniel Mihalcea sunt patru brăileni acuzați că făceau parte dintr-o grupare de hoți care a organizat o serie de spargeri la sedii de societăți private din Prahova.

Cei patru au fost prinși de polițiștii de la Nădlac (județul Arad) în timp ce încercau să fugă din țară. Surse apropiate de anchetă au precizat că Fănel, Ninel, Gabriel și Daniel au fost indicați drept complici de alți doi bărbați din Brăila, reținuți de polițiștii din Prahova în urma unor percheziții care au avut loc la Câmpina, săptămâna trecută.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

”În urma acestor percheziții, doi bărbați au fost arestați preventiv la data de 25 septembrie a.c., pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările au fost extinse și față de alți patru bărbați din județul Brăila, care au fost dați în consemn la frontieră. Vineri, 04 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost contactați de lucrători din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac, care au comunicat faptul că persoanele bănuite s-au prezentat în punctul de trecere, pe sensul de ieșire din țară. În baza consemnului și a mandatelor de aducere emise în cauză, au fost reținuți și predați escortei, care i-a condus la sediul poliției în vederea audierii”, potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova.

În urma audierilor, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în duminică, 6 octombrie, Judecătoria Câmpina a dispus arestarea preventivă a bărbaților, pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, brăilenii intrau prin efracție în sediile unor societăți private care activează în domeniul construcțiilor de unde furau mașini – unelte.

12 COMENTARII

 1. Erau vai de mama lor stateau clae gramada intr-o garsoniera in Baicului si prostii mai puneau si poze pe facebook si se laudau cu ce furau
  Le-am luat chirie la inceput si i-am pus sa fure pentu mine.Ce nu asa se face ? .Eu nu ma laud ca sunt Bogdan Florea de la Darasti, da ascultau de mine ca ii bateam pana le sarea sange pe nas daca se luau de femeia mea .Ce erau 4 plapumari ..Fănel Cuți, Georgel Ninel Toader, Marian Gabriel Toader, Ionuț Daniel Mihalcea sunt patru brăileni acuzați că făceau parte dintr-o grupare de hoti.hoti.Nu Carpe. Ce le spuneam eu aia executau.Hai ca m-am plictisit. Eu sunt smecher ca nu au cum sa ma agate ca le dau de ragaie.Sa vada ce ii indoiae la Rahova cand scapa sapunu prin baie. .Ba prostilor va trimit un bax de Viceroy

 2. Georgel Ninel Toader si Florea Stefan Bogdan = prieteni si colegi.Nu va pune*ti cu ei sunt Oameni extrem de periculosi.Baicului la garsoniera inchiriata de Georgel punct de lucru.Lucrau in echipa.Grup organizat in santaje, recuperari, amanintari .s.a.m.d.Vetificati zona dupa calea ferata

 3. Ninel ? Despre Georgel Toader Ninel este vorba din Bucuresti zona Baicului? Exista vrun taximetrist care nu a luat teapa de la hotu asta? Toti taximetristii si-au luat teapa de la el. Nu le platea niciodata.Se dadea lautar ca merge sa ia instrumentele de acasa si ii lasa la 3 blocuri distanta sa astepte aiurea saracii taximetristi.

  • Suspecţii au vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani. Unii dintre ei au mai fost condamnaţi pentru furt şi infracţiuni cu violenţă.Florea Stefan Bogdan (Blondu) era complicele celor patru hotibretiniti.Suspecţii au vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani. Unii dintre ei au mai fost condamnaţi pentru furt şi infracţiuni cu violenţă.
   Cercetaţi acum pentru furt calificat, dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la cinci ani de închisoare.Georgel Toader Ninel & company.
   Explicaţii trebuie să dea şi cei care au cumpărat produse de la ei, fiind bănuiţi de tăinuire.ou) era c
   Cercetaţi acum pentru furt calificat, dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la cinci ani de închisoare.
   Explicaţii trebuie să dea şi cei care au cumpărat produse de la ei, fiind bănuiţi de tăinuire.

 4. Tâlhari periculoşi care legau şi băteau bătrânii în casele jefuite, prinşi de poliţiştii din Prahova. Hoţii acţionau în Bucureşti, Câmpina şi Valea Doftanei
  https://adevarul.ro/locale/ploiesti/talhari-periculosi-legau-bateau-batranii-casele-jefuite-prinsi-politistii-prahova-hotii-actionau-bucuresti-campina-valea-doftanei-1_5dd784045163ec4271474e02/index.html

  Dosar 5804/196/2018/a1 din 05.04.2018
  măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul.Nu este strain nici Florea Stefan Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here