Foto cu caracter ilustrativ

Fănel Cuți, Georgel Ninel Toader, Marian Gabriel Toader, Ionuț Daniel Mihalcea sunt patru brăileni acuzați că făceau parte dintr-o grupare de hoți care a organizat o serie de spargeri la sedii de societăți private din Prahova.

Cei patru au fost prinși de polițiștii de la Nădlac (județul Arad) în timp ce încercau să fugă din țară. Surse apropiate de anchetă au precizat că Fănel, Ninel, Gabriel și Daniel au fost indicați drept complici de alți doi bărbați din Brăila, reținuți de polițiștii din Prahova în urma unor percheziții care au avut loc la Câmpina, săptămâna trecută.

”În urma acestor percheziții, doi bărbați au fost arestați preventiv la data de 25 septembrie a.c., pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările au fost extinse și față de alți patru bărbați din județul Brăila, care au fost dați în consemn la frontieră. Vineri, 04 octombrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost contactați de lucrători din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac, care au comunicat faptul că persoanele bănuite s-au prezentat în punctul de trecere, pe sensul de ieșire din țară. În baza consemnului și a mandatelor de aducere emise în cauză, au fost reținuți și predați escortei, care i-a condus la sediul poliției în vederea audierii”, potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova.

În urma audierilor, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în duminică, 6 octombrie, Judecătoria Câmpina a dispus arestarea preventivă a bărbaților, pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, brăilenii intrau prin efracție în sediile unor societăți private care activează în domeniul construcțiilor de unde furau mașini – unelte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here