Doi traficanți de țigări din Bucov au fost trimiși în judecată! Liderul grupării, Ion Rupa, este domiciliat în localitatea Bucov și a fost arestat preventiv după ce la începutul acestui an a mai fost cercetat într-un dosar similar de trafic cu țigări de contrabandă. În acest prim dosar, a primit ca măsură preventivă controlul judiciar, de această dată fiind arestat în cauză. Fostul lider al grupării este Mirela Rupa, sora actualului lider, care a primit arest la domiciliu.

Aceștia cumpărau frunze de tutun de la niște cetățeni din județul Dolj care aveau o astfel de cultură. Prahovenii cumpărau frunzele de la Capră Bogdan George și Badea Oprică, făceau țigări și apoi mergeau cu mașina „din om în om” și vindeau țigările persoanelor din Ardeal cu o condiție financiară mai modestă, cerând 4 lei pe pachet.

Citește aici ce acuzații le aduc procurorii

Întrebat de ce a continuat cu traficul de țigări, deși fusese deja cercetat într-un dosar de contrabandă la începutul anului, se pare că Ion Rupa ar fi răspuns că „e cea mai bună afacere la momentul actual pe piață”.

Vezi aici imagini de la perchezițiile la prahovenii care produceau țigări ilegal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here