Membrii clanului Bărbosu’ din Ploiești au fost eliberați din arestul preventiv, după ce instanța a admis contestațiile formulate de cei opt bărbați care inițial primiseră de la Tribunalul Prahova mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, dintre cei opt, judecătorii Curții de Apel Ploiești au decis ca trei bărbați să fie plasați în arest la domiciliu, iar ceilalți cinci să fie plasați sub control judiciar, fiind lăsați în libertate.

“Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Moise Adrian, Moise Mihai, Moise Stelian, Moise Rodel, Moise Ionuţ, Zamfir Marius Dumitru, Zamfir Petre-Mugurel şi Barbu Iulian Filip de sub puterea mandatelor de arestare preventivă. (…)
Dispune luarea faţă de inculpaţii Moise Adrian, Moise Mihai, Moise Rodel, a măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 21 de zile, începând cu data de 15.11.2019 şi până la data de 05.12.2019 inclusiv. (…)
Dispune luarea faţă de inculpaţii Moise Stelian, Moise Ionuţ, Zamfir Marius Dumitru, Zamfir Petre-Mugurel şi Barbu Iulian Filip, a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.11.2019 şi până la data de 14.12.2019 inclusiv.”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.
Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă.

Reamintim că polițiștii și procurorii ploieșteni au reușit destructurarea grupului infracțional al clanului Bărbosu din Ploiești. În urma perchezițiilor organizate săptămâna trecută, zece persoane fuseseră reținute pentru 24 de ore. Ulterior, opt au fost arestați preventiv, iar doi plasați în arest la domiciliu. Acum, și cei opt au fost eliberați din arestul preventiv.

Citește aici cum acționa clanul Bărbosu’!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here