fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

Circ la conferința de presă a primarului din Brebu. Cum i-a caracterizat Ungureanu pe cei care au contestat deplasarea în America

Citește Și

- Reclamă -

„Comunişti cu gândire” retrogradă a fost expresia pe care a folosit-o Adrian Ungureanu, edilul din Brebu, refrindu-se la persoanele care au criticat intenţia ca o echipa din cadrul primăriei, în frunte cu primarul, se specializeze în administraţie publică la Las Vegas şi Miami.

„Nu mergeam în Las Vegas la păcănele şi nici în Miami la plajă, mergeam acolo văd cum funcţionează administrația”, a declarat primarul Adrian Ungureanu.
Deranjat de revolta oamenilor din comună, dar şi de seria de articole critice, Ungureanu a anunţat nu mai vede oportună deplasarea, prin urmare în proporţie de 95 la sută nu vamai pleca în SUA, dar există posibilitatea se răzgândească, dacă îl întrebăm mine”.

Deşi vizita de lucru este programată pentru luna mai, Ungureanu a recunoscut nu ştie exact care este programul şi cu cine urma se întâlnească în Las Vegas şi în Miami.
„Nu am un program în detaliu, dar, la faţa locului te poţi orienta” a recunoscut Adrian Ungureanu, care, a cerut încă din luna februarie consilierilor locali -i aprobe cheltuirea sumei de 45.000 de lei pentru deplasarea în SUA.

Ungureanu le-a reproşat localnicilor care au criticat faptul nu au apreciat lucrurile bune pe care acesta le-a făcut în Brebu.
Când m-au votat trebuia ştie eu o am un salariu, am dreptul la pregătire, are dreptul la un salariu din contribuţia dumnealor. Cum de ce te duci şi cheltuieştibanii poporului, când tu poţi stai bine aici. (…) Ei nu au înţeles în momentul în care îmi dai pe mână această localitate răspund întru totul de aceasta”.
Cu banii alocaţi pentru vizita de lcuru din America, angajaţii primăriei Brebu vor merge ei la specializare, dar la Băile Felix.
Iată mai jos video:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...