fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Circulaţia pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti se va închide între 13 şi 15 mai

Citește Și

- Reclamă -
Bulevardul Independenţei din Ploieşti va găzdui în acest weekend o etapă din campionatele naţionale de Îndemânare Auto şi de Super Slalom, ocazie cu care traficul rutier va fi închis, iar traseele de transport public vor fi scurtate sau deviate.

Etapele, care deschid sezonul 2022 în cele două competiţii automobilistice naţionale, vor avea loc pe 14 şi 15 mai, cu antrenamentele libere programate sâmbătă şi probele oficiale şi festivitatea de premiere programate în ziua de duminică. Pentru buna organizare a evenimentului, autorităţile au decis ca traficul pe bulevard să fie închis începând de vineri noapte, de la ora 21.00.

Primăria a transmis un comunicat, anunţând cum vor circula mijloacele de transport în comun în perioada restricţiilor: „Începând cu data de 13 mai, ora 22:00 și până în data de 15 mai 2022, ora 21:00, se va închide Bulevardul Independenţei, ca urmare a desfăşurării Etapei I de îndemanare auto, din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom şi Îndemânare Auto. Astfel, se impune reorganizarea transportului public local, iar traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare între statuia Radu Stanian şi Gara Sud: pe str. Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua staţiile Pelican şi Liceul de Muzică şi pe str. Democraţiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie”.

- Reclamă -

Spectacol auto pe Bulevard. Campionatul de îndemânare auto și super slalom “Trofeul Ploiești 1”

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între centru şi Gara de Sud se va face cu ajutorul celorlalte trasee cu parcurs în zonă, a mai anunţat Primăria.

O nouă etapă din campionatele naţionale de Îndemânare Auto şi de Super Slalom va avea loc tot pe Bulevardul Independenţei Ploieşti, în perioada 4-5 iunie.

- Reclamă -

(Foto: Facebook Federatia Romana de Automobilism Sportiv)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut