fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Circulația trenurilor în zona „Pasajul Mărășești” va fi sistată în data de 14 spre 15 septembrie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În scopul derulării unor lucrări de montare a grinzilor peste calea ferată, circulația trenurilor va fi sistată în zona „Pasajul Mărășești”.

Iată mai jos comunicatul primariei Ploiești:

- Reclamă -

„Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, în data de 14 spre 15 septembrie, respectiv în noaptea de joi spre vineri, va fi demarat procesul de montare a grinzilor peste calea ferată la obiectivul de investiții „Pasajul Mărășești”. În scopul derulării acestor lucrări, circulația trenurilor în zonă va fi sistată. „Pasajul Mărășești” este un proiect finanțat din fonduri europene, scopul realizării sale fiind creșterea accesibilității și asigurarea mobilității traficului rutier dinspre Ploiești către Zona Industrială din Vestul municipiului, Cartierul Mitică Apostol și Platforma Industrială Brazi. Pasajul va interconecta strada Mărășești și Șoseaua Vestului cu Centura de Vest a Ploieștiului, facilitând implicit, și accesul către A3 – București – Ploiești – Brașov.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut