Consilierii judeţeni au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea „Programului anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2021 și a Ghidurilor solicitantului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului Judeţului Prahova alocate pentru activităţi nonprofit de interes judeţean pe anul 2021“.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte a fost stabilită prin anunţul de participare, publicat şi pe site-ul CJ Prahova:

DETALII AICI

Domeniile pentru care se pot depune proiecte cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice sunt:
Cultură şi Învățământ,
Sănătate,
Tineret,
Protecţia Mediului
Sport.

Finanţarea se va face în baza Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Ghidurile precizate anterior au urmat procedura de transparență și consultare (în intervalul calendaristic 24 iunie – 4 august a.c.), conform normelor legale. În perioada menţionată au existat cinci solicitări de clarificări şi analiză depuse de ONG-uri.

Detalii despre cele solicitate, dar şi condiţiile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice şi pentru implementarea acestora, găsiţi pe site-ul CJ Prahova:

https://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prh05.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here