fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

CJ Prahova alocă finanțare nerambursabilă pentru activități non-profit

Citește Și

- Reclamă -
Consilierii judeţeni au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea „Programului anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2021 și a Ghidurilor solicitantului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului Judeţului Prahova alocate pentru activităţi nonprofit de interes judeţean pe anul 2021“.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte a fost stabilită prin anunţul de participare, publicat şi pe site-ul CJ Prahova:

DETALII AICI

- Reclamă -

Domeniile pentru care se pot depune proiecte cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice sunt:
Cultură şi Învățământ,
Sănătate,
Tineret,
Protecţia Mediului
Sport.

Finanţarea se va face în baza Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Ghidurile precizate anterior au urmat procedura de transparență și consultare (în intervalul calendaristic 24 iunie – 4 august a.c.), conform normelor legale. În perioada menţionată au existat cinci solicitări de clarificări şi analiză depuse de ONG-uri.

- Reclamă -

Detalii despre cele solicitate, dar şi condiţiile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice şi pentru implementarea acestora, găsiţi pe site-ul CJ Prahova:

https://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prh05.pdf

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut