fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

CJ Prahova a lansat o licitaţie de 10 milioane de euro pentru… combaterea pandemiei în şcoli

Citește Și

- Reclamă -
Consiliul Judeţean Prahova a lansat o licitaţie cu o alocare de aproape 10 milioane de euro, în cadrul unui proiect european depus în pandemie, pentru achiziţia de măşti de protecţie şi dezinfectanţi.

Licitaţia, lansată pe 19 noiembrie, vine după ce administraţia judeţeană mai încercase de vreo două ori să încredinţeze contractul, fără succes. Proiectul european fusese depus în pandemie, însă evaluarea lui a durat foarte mult, ajungându-se acum în situaţia absolut absurdă în care produsele de protecţie sanitară ar putea fi cumpărate şi livrate în şcoli după luni întregi în care COVID-19 n-a mai fost tratat ca un pericol.

Licitaţia lansată de CJ Prahova e împărţită în două loturi. Primul prevede achiziţia a 90.292 de pachete cu materiale de protecţie, fiecare urmând să conţină 252 de măşti de protecţie şi 6 litri de dezinfectanţi pentru mâini. Lotul doi prevede achiziţia a 25.080 de litri de dezinfectanţi pentru suprafeţe, care ar urma să fie repartizaţi în 190 de unităţi de învăţământ.

- Reclamă -

Suma totală alocată este de 48 de milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproximativ 9,8 milioane de euro.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 27 decembrie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut