fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

CJ Prahova reziliază contractele firmelor care n-au făcut deszăpezirea pe drumurile județene

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol a anunțat rezilierea contractelor cu firmele care n-au respectat sarcinile din contractul pentru deszăpezirea drumurilor județene. 
Apostol a atras atenția asupra faptului că s-au produs mai multe accidente în Prahova din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă. De asemenea, pe unul dintre cele mai circulate drumuri județene din Prahova, DJ 102 (Ploiești – Slănic) s-a circulat bară la bară.
„Ne-am trezit în această dimineață cu o multitudine de probleme pe drumurile din județ, din cauza deszăpezirii deficitare: accidente în zonele Cocorăști, Păulești, Plopeni și Provița, între Găgeni și Păulești s-a mers bară la bară pe o distanță de 6 km, iar pe alte drumuri s-a circulat cu dificultate.
Am trimis din timp către drumari toate atenționările meteo, le-am solicitat să fie gata pentru a interveni de îndată pe trasee și, cu toate acestea, ei nu s-au pregătit! Unii operatori au atașat lamele mașinilor de deszăpezire abia în această dimineață, la ora 07:00, deși la ora aceea drumurile trebuiau să fie curățate!

Le solicit public operatorilor însărcinați cu deszăpezirea să se retragă din contracte, dacă nu sunt capabili să facă o treabă de calitate, care nu pune în pericol viața cetățenilor! Chiar dacă cele mai multe înțelegeri vor expira anul viitor, Consiliul Județean nu va tolera ca experiența de astăzi să se repete!

 Am trimis deja inclusiv notificări de reziliere a contractelor către prestatorii serviciului de deszăpezire care operează pe tronsoanele de drum unde azi au fost probleme”, se arată în anunțul postat pe Facebook de vicepreședintele CJ Prahova.
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img