comitet situatii de urgenta termoficare prahova apa calda ploiesti
S-au dezumflat repede! Convocat iniţial în ideea de a constata o situaţie de urgenţă, care ar fi deschis mai multe posibilităţi pentru autorităţi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-a reunit vineri, însă a adoptat o hotărâre prin care doar îi solicită oficial operatorului Termoficare Prahova să asigure continuitatea serviciului de alimentară cu apă caldă a Ploieştiului.

ANALIZĂ Cum a ajuns Ploieștiul un oraș fără apă caldă

“Se solicită operatorului Societatea Termoficare Prahova SA să asigure continuitatea serviciului de utilitate publică privind furnizarea agentului termic către propulaţia de pe raza U.A.T. Ploieşti (n.r. unitatea administrativ-teritorială)”, se arată la articolul unu al hotărârii adoptate vineri de CJSU Prahova. Cel de-al doilea şi ultim articol mai spune doar că ISU Prahova, care asigură secretariatul tehnic, trebuie să comunice hotărârea către operator.

Lipsa apei calde în Ploiești: se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Reacţia, în a cincea zi în care ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat nu mai au apă caldă, este sub aşteptări, mai ales că, vineri dimineaţă, Consiliul Judeţean anunţa că fusese convocată o şedinţă CJSU pentru constatarea unei situaţii de urgenţă. În acest scenariu, constatarea situaţiei de urgenţă le-ar fi permis autorităţilor să ia o serie de măsuri, mergând până la începerea unei proceduri de încredinţare directă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here