Unul din cei mai temuţi mafioţi de la noi, proxenetul Ioan Clămparu, nu a reuşit să convingă magistraţii. “Cap de Porc” considera că merită o viaţă mai bună după gratii!

Citește și Interlopul “Becu”, cel care l-a detronat pe Clămparu, lăsat în libertate

Ioan Clămparu solicitase un regim de detenţie mai relaxat, dar magistraţii i-au respins irevocabil cererea. Acesta execută sentinţa de 30 de ani de închisoare primită de la autorităţile spaniole, dar şi pe cea de 13 ani primită în România.

Citește și Lider al lumii interlope, “decapitat” de DIICOT. Cine este cel care l-a detronat pe Clămparu

Clămparu are de ispăşit pedeapsa într-un regim de maximă siguranţă, pe care l-a contestat, încercând să obţină un regim mai lejer. Iniţial, a şi obţinut asta, dar Penitenciarul Aiud a contestat decizia.

Citește și VIDEO – Poliția a eliberat nouă românce care erau sclave sexuale în Madrid

Admite contestaţia formulată de Penitenciarul Aiud, (…) împotriva încheierii nr. 397/11.07.2017 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate delegat la Penitenciarul Aiud. Desfiinţează încheierea nr. 397/11.07.2017 pronunţată de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Aiud în dosar nr. 385/2017 şi, rejudecând: Respinge plângerea formulată de către condamnatul Clămparu Ioan, fiul lui Ioan şi Mariana, născut la data de 29.10.1968, deţinut în Penitenciarul Aiud, împotriva Raportului nr. 563 din 27.06.2017 al Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud. Menţine regimul de maximă siguranţă stabilit de comisia din cadrul Penitenciarului Aiud şi dispune ca persoana privată de libertate să execute în continuare pedeapsa în regim de maximă siguranţă”, se arată în decizia publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Citește și Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Prahova a fost arestat de INTERPOL

sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here