fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Clanul Duduienilor promite că nu se va răzbuna pentru uciderea lui Emi Pian

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Clanul Duduienilor promite că nu va răzbuna moartea liderului ucis, Emi Pian. Potrivit Antena 3, rudele și avocatul familiei au spus că vor lăsa oamenii legii să facă dreptate. În același timp, casa lui Emi Pian s-a transformat în loc de pelerinaj.

După ce poliția a dat 200 de amenzi pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie, rudele decedatului au impus reguli pentru cei veniți la priveghi:

- Reclamă -

”Ies, vin 10, ies 20, uite așa nu stă nimeni, stau 10 minute, îl văd…”, a declarat o rudă a lui Emi Pian.

S-a impus organizatorului evenimentului să pună la dispoziție celor care vor participa măști și dezinfectant, asta fiind o condiție pentru a putea avea acces înăuntru, în contextul prevenirii răspândirii acestui coronavirus”, spune Laurențiu Ciobanu, comandant direcția de Jandarmi București.

Familia pare să se fi răzgândit și în privința răzbunării, iar steagul alb este fluturat și de avocatul familiei.

- Reclamă -

”Nu ne răzbunăm, noi lăsăm poliția să își facă datoria. Sunt organe de Poliție și după lege, așa facem”, a declarat familia.

”Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei, al numitului Mototolea Florin, nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război”.

Liderul clanului Duduianu a fost înjunghiat la un joc ilegal de barbut din cartierul Giulești și a murit după câteva ore, la spital. A doua persoană rănită în altercație este chiar principalul suspect al crimei, un tânăr din clanul Rinu, în vârstă de 27 de ani, care este internat la Spitalul Elias.

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img