Ai o afacere în Ploiești? Te ajutăm să supraviețuiești crizei generate de coronavirus!  

Pentru că multe firme sunt nevoite să își suspende activitatea sau să o “relocheze”, Ziarul Incomod vine în sprijinul lor!

Vă vom ajuta să vă promovați afacerile gratuit, prin reclame pe site-ul nostru, dar și pe pagina noastră de facebook. Toate costurile de producție a reclamelor vor fi suportate de noi.

În contextul actual, în care școlile și-au suspendat cursurile iar autoritățile recomandă să nu ieșim din locuințe, micii afaceriști din Ploiești s-au văzut nevoiți să își regândească serviciile oferite. Este și cazul Clever Children Ploiești, care oferă cursuri de limbi străine online în această perioadă.

“Traversăm o perioadă complicată în care încercăm să ne creăm o altă “normalitate”. În acest context CLEVER CHILDREN PLOIESTI, un Centru de Limbi Străine Local care și-a “închis porțile fizic” odată cu suspendarea cursurilor în școli, și le-a deschis “online” și ii așteaptă pe copiii cu vârsta între 4 și 13 ani care doresc să-și continue experiența de învățare în limba Engleză. Detalii și înscriere pe FB: Clever Children Ploiesti sau la tel: 0724.406.917″, spun reprezentanții centrului.

Dacă aveți nevoie de promovare, nu ezitați să ne căutați fie pe pagina de facebook, fie pe mail-ul [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here