Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată de Poliția Prahova, după ce sâmbătă dimineață, 7 decembrie, s-au produs mai multe accidente pe DN 1A, la Moara Nouă, din cauza poleiului. CNAIR, ca și administrator al drumului, avea obligația de a curăța carosabilul de polei.

Șapte persoane au fost rănite în urma unuia dintre accidentele de sâmbătă dimineață, printre care și șoferul mașinii care a lovit un gard (foto sus), după ce a alunecat pe carosabilul acoperit cu polei. În aceeași zonă, din aceeași cauză, au mai avut loc tot sâmbătă dimineață alte trei accidente, soldate cu pagube materiale, în care au fost implicate șase mașini.

Imediat după ce echipa de cercetare a ajuns la locul producerii accidentului rutier cu victime a fost solicitată intervenția lucrătorilor C.N.A.I.R. – S.D.N. Blejoi. Aceștia au ajuns la fața locului și au acționat cu material antiderapant.

Având în vedere cauza producerii accidentelor, Poliția Prahova a amendat CNAIR pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, compania fiind sancționată cu 50 de puncte de amendă, în valoare de 7.250 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here