UPDATE

Reprezentanții firmei de curierat au emis următorul punct de vedere:

“Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, managementul FAN Courier a recomandat filialelor din toată țara un program de lucru adecvat, dar a lăsat la latitudinea fiecarei regiuni să decidă programul în funcție de estimările de volume specifice fiecărei zone.

Din cauza unei erori apărute în editarea anunțului afișat pe site, nu a fost notat disclaimer-ul care anunță posibile diferențe de program în ziua de Ajun, în funcție de filială.

În ceea ce privește filiala menționată, volumul de expediții de la FAN Courier Ploiești a fost suficient de scăzut încât să poată încheia activitatea la ora 14:00. Până în acest moment, nu am primit nicio sesizare din partea clienților legată de programul de lucru al filialei din ziua de 24 decembrie 2020.”, au transmis reprezentanții firmei de curierat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zeci de clienți așteaptă, în ajunul Crăciunului, la poarta unei firme de curierat cu sediul în Păulești pentru a-și ridica coletele. Oamenii spun că porțile sunt închise și că angajații firmei au plecat acasă. 

Clienții s-au adunat în fața porților închise și susțin că au putut sta de vorbă doar cu paznicii care nu i-au lăsat să intre.

Oamenilor li s-a transmis că angajații firmei au plecat acasă de la ora 14.00 deși – susțin clienții – firma trebuia să livreze până la ora 18.00.

Pe site-ul firmei, programul pentru ziua de 24 decembrie 2020 este 9.00-17.00.

Clienții sunt nemulțumiți, unii voiau să ia colete cu cadouri pentru copii care trebuia livrate săptămâna aceasta. În plus, spun că la numerele de telefon ale firmei nu mai răspunde nimeni.

Nu ne dă drumul sa ne luăm coletele de Crăciun. Am sunat încontinuu pe toate numerele azi. Trebuia sa mi livreze săptămâna asta. Și nu am reușit sa vorbesc cu ei la telefon, ba nu mergea, ba în așteptare o oră întreagă.

Am ajuns la portă și angajații de acolo au spus că la ora 2 au plecat acasă. Nu lasă pe nimeni sa intre, toți oamenii sunt supărați. Toți au cadouri de luat pentru copii plătite deja“, ne-a spus un client al firmei.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea firmei, care va fi publicat în măsura în care va fi primit.

 

 

2 COMENTARII

  1. Sa va fie învățătură de minte, ca nu ati înțeles in anii anteriori ca nu trebuie asteptat pana in ultima secunda pentru a comanda un produs. Comandați cu 2 săptămâni înainte si asigurați-vă ca expeditorul poate onora comanda. Suntem oameni, avem si noi familii si la rândul nostru avem mese si cadouri de pregătit pentru Crăciun. Decizia conducerii a venit cu 1 săptămâna înainte ca in data de 24 decembrie vom lucra la program de sâmbătă. Semnat, un curier.

    • Mari uameni astia de la fan ploiesti. Niste uameni de nota 1000. A trebuit sa vin de la bucuresti sa iau coletu din depozit ca “baiatu de la fan” n-a binevoit sa il livreze la adresa din ploiesti de pe 19-21 dec. Probabil isi facuse deja spaga marlanul si nu l-a mai interesat. A fugit repede sa-si pregateasca masa si cadourile de craciun, ca sa mananca si gura lui. Semnat, un alt fraierit de baietii de la fan ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here